top of page

VOOR WIE VERDER WIL

Stuwkracht traint mensen in hun vaardigheden op het gebied van communicatie, mentale kracht en leiderschap.

MENTAL FITNESS

Wil jouw team mentaal sterker worden? Ontdekken wat voor jullie écht belangrijk is? Goede keuzes leren maken? Je bewust worden van jullie gedrag, gewoontes, valkuilen? Hiermee om leren gaan? Beter leren omgaan met tegenslag, rust bewaren als het spannend wordt? Jullie energie goed managen? Technieken om jezelf en je team in een performance state te brengen, of juist te ontspannen? Met de mental training van Stuwkracht ontdek je hoe.

Deze trainingen zijn maatwerk. We stellen ze samen met onze opdrachtgevers op. Neem contact op voor meer informatie. 

shutterstock_1850831491_edited.jpg
Mental
shutterstock_439213456_edited.jpg

COMMUNICATIE

Ben je als team op zoek naar manieren om makkelijker te communiceren, plezieriger met elkaar en anderen om te gaan, wil je meer weten over hoe anderen te beïnvloeden? Onder het motto “de kwaliteit van je communicatie ligt in de reactie die je krijgt” ontdek je hoe je de communicatie in en door het team kunt optimaliseren. Iedereen is uniek. We hebben allemaal onze eigen waarnemingsvoorkeuren, filters, overtuigingen, denkpatronen en drijfveren. En dan zijn er ook nog eens verschillen als cultuur, interesses, intelligenties. Dat maakt het lastig om met iedereen effectief te communiceren, maar het kan wel! Met Stuwkracht communicatietrainingen leer je hoe.

LEIDERSCHAP

Image by Benjamin Wedemeyer

Wil jij het leiderschap binnen je organisatie versterken? Een groot deel van de motivatie van mensen om goed te presteren wordt beïnvloed door de relatie met de leidinggevende. Leiderschap kent veel facetten: hoe ga je met welke mensen om? Hoe (bege)leid je ze? Hoe handel je conflicten af? Hoe wil je gezien worden? Hoe geef je een goede toespraak? Hoe leid je daadkrachtig in slechte tijden? Hoe breng je slecht nieuws? Hoe deel je successen? Hoe ontwikkel je een bedrijfsvisie en strategie? Hoe stuur je waardengericht? Deze trainingen versterken het leiderschap binnen organisaties op die plaatsen waar het nodig is.

Deze trainingen zijn maatwerk. Deze trainingen stellen we samen met onze opdrachtgevers op. Neem contact op voor meer informatie. 

Communicatie
Leiderschap
bottom of page