top of page

DISC GEDRAGSANALYSE

Welk gedrag tonen mensen in hun werkcontext? Zijn ze meer mensgericht of meer taakgericht? Meer extravert of juist introvert? En wat betekent dat voor hun communicatie en hun voorkeuren? Welk gedrag toon je in bewuste respons en hoe verhoudt dit zich tot je natuurlijke basisgedrag? Wat kun je doen om op anderen aan te sluiten? Wat moeten anderen van jou weten?

Deze analyses geven individueel én in teamverband inzicht op de gedragsdynamiek en bieden daarmee een gemeenschappelijke taal, wederzijds begrip en mogelijkheden tot betere samenwerking.

Neem contact op voor meer informatie

marten-bjork-6dW3xyQvcYE-unsplash_edited

PROFILE DYNAMICS
DRIJFVERENANALYSE

Vergelijkbaar met DISC, maar gaat een stap verder, hier gaat het namelijk niet over hoe we ons gedragen, maar waarom we ons gedragen. Welke waarden vinden belangrijk? Wat heeft onze voorkeur? Waartegen bieden we weerstand? Ook hier vind je in de analyses een goed beeld van verbetermogelijkheden, meer begrip voor elkaar én een goed zicht op diversiteit en goede samenstelling en matching in teams.
360 graden feedback is mogelijk bij deze testen

Neem contact op voor meer informatie

PERSONAL COACHING

Profile Dynamics.jpg
📸 _mariogogh_edited.jpg

Je kunt nog veel meer!

Stuwkracht helpt mensen met het behalen van hun doelen en daagt hierbij uit de lat hoog te leggen. Vaak staan persoonlijke barrières in de weg. Belangrijke vragen liggen op het niveau van identiteit, overtuigingen en de persoonlijke missie. Deze individuele trajecten richten zich op “algemene” persoonlijke thema’s: zit ik nog op de goede plek, wie ben ik, wat kan ik, wat wil ik en hoe bereik ik dat? Vragen omtrent zelfvertrouwen, weerbaarheid, assertiviteit, angstklachten. Omgaan met stress, burn-out en lastige situaties. Kruispunten in de levensloop, keuzes maken.

LTP ASSESSMENTS

charlesdeluvio-Lks7vei-eAg-unsplash.jpg

Op zoek naar Selectie – en of ontwikkel assessments? Leadership services? Stuwkracht is licentiehouder voor deze online psychologischetests, die goed in zicht bieden in competenties, cognitieve en emotionele intelligentie en veranderbereidheid.

Neem contact op voor meer informatie

Profile Dynamics
Disc
LTP Assesment

COACHING MONITOR

Met de coaching monitor wordt het succes van individuele coaching op korte termijn gemeten, door de coachee zelf, of met 360 graden feedback ook door stakeholders.

Daarnaast wordt motivatie, persoonlijkheid, mindset, relatie met de coach, basisbehoeften en tevredenheid met het leven gemeten.

Deze tool is kosteloos als je met Stuwkracht werkt.

Neem contact op voor meer informatie

COACHING MONITOR
bottom of page