top of page

[  Voor wie verder wil ]

Stuwkracht helpt executives, professionals en teams met het doorbreken van grenzen en het bereiken van nieuwe resultaten. 
Executive Coaching
Team Coaching
Personal Coaching
Executive Coaching

Hoe haal je het beste uit jezelf en anderen? Hoe doorbreek je de grenzen van het mogelijke en bereik je met je team nieuwe resultaten? Hoe til je de organisatie steeds weer naar een hoger niveau? Stuwkracht helpt directieleden, ondernemers, partners en senior managers met het aangaan van deze uitdagingen.

Stuwkracht biedt een kritisch klankbord en daagt uit tot reflectie op de eigen denkbeelden, overtuigingen en werkwijzen. Stuwkracht is een sparringpartner die je scherp houdt, voor jezelf én je organisatie.

​Kijk hier voor meer informatie over de aanpak en de tarieven.

 Executive Coaching 

 

Executive Coaching
Team Coaching

 Team Coaching 

 

Wat is er nu mooier dan onderdeel te zijn van een topteam? Zo’n team dat zich op de buitenwereld richt en constant op hoog niveau presteert, waarvan de leden elkaar blindelings weten te vinden, waar met open vizier wordt gestreden, waar eventuele conflicten worden gezien als iets gezonds?

 

Hoe bereik je met elkaar die situatie? Stuwkracht helpt teams die nog niet of niet meer lekker draaien, maar ook goed draaiende teams, in hun ontwikkeling tot topteam.

 

Kijk hier voor meer informatie over de aanpak en de tarieven.

Team Coaching
Personal Coaching

 Personal Coaching 

 

Je kunt nog veel meer!

Stuwkracht helpt mensen met het behalen van hun doelen en daagt hierbij uit de lat hoog te leggen. Vaak staan persoonlijke barrières in de weg. Belangrijke vragen liggen op het niveau van identiteit, overtuigingen en de persoonlijke missie. Deze individuele trajecten richten zich op “algemene” persoonlijke thema’s: zit ik nog op de goede plek, wie ben ik, wat kan ik, wat wil ik en hoe bereik ik dat? Vragen omtrent zelfvertrouwen, weerbaarheid, assertiviteit, angstklachten. Omgaan met stress, burn-out en lastige situaties. Kruispunten in de levensloop, keuzes maken.

Kijk hier voor meer informatie over de aanpak en de tarieven

Personal Coaching
Stuwkracht biedt naast de traditionele coaching, waarbij coach en cliënt elkaar fysiek ontmoeten,
ook e-coaching trajecten aan. Bekijk HIER de werkwijze 
bottom of page