top of page

Gratis download: De Dream Team Formule:
Werk met de kracht van samen naar topprestaties

executive

Met je team van de middenmoot naar de top zonder ingrijpende maatregelen

  • Dit is hoe je teambuilding activiteiten wel zorgen voor resultaat binnen je team

  • Hoe wij het leiderschapsgedrag op 2 doelen met 178% en 189% verbeterden

  • Zo ga je met je team van middelmatige prestaties naar topprestaties

  • Praktische stappen hoe wij 112% gedragsverbetering behalen binnen bedrijven

  • Bonus: De 5 stappen van De Dream Team Formule en hoe jij dit inzet voor jouw bedrijf

Mockup - Stuwkracht.png
Team

Wat klanten over ons zeggen

"Toen ik bij Richemont in Amsterdam weer de mogelijkheid kreeg een leiderschaps & coachings traject te volgen kwam ik bijna als vanzelf, na eerdere ervaringen met hem, opnieuw bij Jeroen uit. De woorden die bij me opkomen zijn: terzake kundig, theorie en praktijk met elkaar verbinden, open, energiek en humorvol."

- Frank van der Kleij – Productiemanager bij Bandall B.V.

"Jeroen is persoonlijk en professioneel, hij weet als geen ander de juiste balans te vinden tussen de ontwikkeling van het individu en de ontwikkeling als leider. Het vergroten van inzicht en ontwikkeling sluiten goed op elkaar aan en maken daarmee de sessies bij Stuwkracht van zeer grote toegevoegde waarde voor mij, nu en in de toekomst."

- Derk Groen - Group Director Sales & Business Development Walraven Groep

“Persoonlijk heb ik nooit veel op gehad met coaches en coaching trajecten. Het stond te ver van mij af. Maar Jeroen weet op een natuurlijke manier tot de kern van het probleem te komen. Hij heeft een pragmatische aanpak en is no nonsens, met krachtige en eenvoudige methodieken die snel inzicht geven in je belemmerende stellingen. 

- Danielle Maasdam  - Country Manager Vasco Group

5236-768x395.webp
Waarom goed presterende teams juist nu zo belangrijk zijn

Tegenwoordig is het belangrijker dan ooit om te beschikken over een goed presterend team.  De ontwikkelingen gaan niet alleen in hoog tempo, maar ook de manier waarop we werken verandert continu. Medewerkers ontwikkelen zich sneller, evenals de technologie, en zelfs de concurrentie blijft toenemen. Ofwel, het is duidelijk dat er iets moet gebeuren. 

 

Het gevaar is dat sommige teams stil lijken te staan, met als gevolg dat ze achterop raken. Herken je dit? Je team presteert naar behoren, maar je weet dat er meer in zit. Ze doen absoluut hun best, maar missen die gezamenlijke drive om het beste resultaat te behalen. De vraag is natuurlijk, hoe zorg je ervoor dat deze gezamenlijke drive ontstaat? De oplossing voor een gemotiveerd team zit hem vaak in een gedeeld doel. Door samen als team te werken aan dit doel, en met behulp van de volle 100% inzet, behaal je de beste resultaten. 

Benieuwd hoe je de teamprestaties kunt verbeteren met behulp van de Dream Team Formule?

bottom of page