28-09-2018 = Kom naar de Coachdag


Professionele coaching is een van de meest effectieve manieren van leren. De bedrijven van leiders die met executive coaches werken scoren vaak beter dan bedrijven die dat niet doen.Teams die door een coach worden begeleid ontwikkelen zich sneller tot high performance teams. Mensen met persoonlijke uitdagingen vinden sneller hun pad als ze met een coach werken. Waarom? Omdat je onder professionele begeleiding in real-time werkt, on-the-job, met echte uitdagingen, echte doelen en echte resultaten.

Wil je ook kennismaken met coaching? Dat kan voor slechts € 15, - op de Kom naar de Coachdag, die de Nederlandse Orde voor Beroepscoaches (NOBCO) samen met Het Coachhuis organiseert. Je krijgt dan een coachsessie van 45 minuten én je steunt de Stichting voor Vluchtelingen-Studenten UAF, want de opbrengsten van de dag gaan naar deze stichting.

Je kunt terecht op meerdere locaties in het land, ook bij Stuwkracht Coaching Training & Advies.

Dus heb je een vraag of dilemma, of ben je gewoon benieuwd naar naar coaching? Ga dan naar www.komnaardecoachdag.nl en vind uit wat coaching voor jou kan betekenen. Velen gingen je voor!


In het spotlicht
Recente berichten
Coaching, training & advies
Rosmolenlaan 1a, 3447 GL Woerden
M: 06 - 30 87 83 01
info@stuwkracht-coaching.nl
  • LinkedIn - Black Circle
  • Facebook - Black Circle