top of page

Zomerondernemer: leukste zomerproject van het land!

We komen weer op stoom in het leukste zomerproject van het land: Zomerondernemer! Voor de regio Rotterdam gisteren een presentatie gegeven aan havisten International Business College (IBC) van het Comenius College in Capelle a/d IJssel.

Een groep gemotiveerde jongeren, gefocust op ondernemen, die binnen het IBC met elkaar in eigen bedrijven werken. Mooi om scherpe vragen te krijgen en te merken hoe deze groep al informatie en tips uitwisselt. Nog mooier als ze straks ook bij ons aan de slag gaan. Zomerondernemer is een maatschappelijk project dat in 2015 de European Enterprise Promotion Award won en daarmee het beste project binnen Europa werd dat ondernemerschap stimuleert.

Jongeren van 15 t/m 22 (en ouder) kunnen onder onze begeleiding in de zomervakantie hun eigen bedrijf starten en zo ervaren wat ondernemen is. Deelname is gratis. Sterker, deelnemers krijgen een startkapitaal! Voor de jongeren zes leerzame maar vooral plezierige weken, waarbij ze nog nog op vakantie kunnen ook. Voor ons steeds weer een geweldige, inspirerende klus. Wij hebben er weer zin!


In het spotlicht