top of page

Zomerondernemers Groene Hart


Groene Hart

Op 14 juli is het project gestart met een actiegerichte driedaagse training waarin de algemene ondernemersvaardigheden centraal stonden. Geen studieboeken maar praktische oefeningen en leren kansen te benutten, klanten benaderen en problemen op te lossen. Het waren drie leerzame, zeer actieve dagen. Nu gaan de jongeren aan de slag met hun onderneming. Ze worden daarbij door hun coach gevolgd.

Terugkommiddagen

Wekelijks is er een terugkommiddag bij een lokale ondernemer die vertelt over zijn ondernemers-ervaringen. De ZomerOndernemers zijn te gast bij Loyals in Mijdrecht, Nolina Kwekerijen in Woubrugge, De Blauwe Meije in Zegveld en de Heeren van Montfoort. Tijdens de terugkommiddagen krijgen de jongeren interessante workshops. Zoals Netwerken door Clean2u, financieren en verzekeren door de Rabobank, Administratie & Belasting door Van 't Hul accountants en belastingadviseurs, Marketing door Switch Reclamebureau en YouTube branding door Yasmin Wilnis en een persoonlijk adviesgesprek over hun boekhouding met HighQ.

Zakenvrienden

Naast alle interessante tips die de ZomerOndernemers krijgen tijdens de training, bedrijfsbezoeken en workshops kunnen ze ook met hun ondernemersvragen terecht bij hun persoonlijke zakenvriend. Ervaren ondernemers uit het Groene Hart zijn bereid met hun kennis en ervaring de jongeren op weg te helpen.

Feestelijke afsluiting in Everywhere 4 You

Op 18 augustus wordt het project afgesloten met een ZomerOndernemersmarkt. De jongeren presenteren dan vol trots tussen 18.30 en 20 uur hun bedrijven. De markt wordt gehouden bij Everywhere 4 You in Woerden.


In het spotlicht
Recente berichten
bottom of page