top of page

[  Wacht niet op een goede dag... maak er één.  ]

Stuwkracht Coaching & Training - is dat de juiste partner? Ik kan daar natuurlijk zelf iets over zeggen, maar misschien is het veel beter om te horen wat klanten van Stuwkracht vinden.
Klanten over Stuwkracht

"Persoonlijk heb ik nooit veel op gehad met coaches en coaching trajecten. Het stond te ver van mij af. Maar de manier waarop Jeroen coacht sprak mij aan en heeft me veel inzicht gegeven en geholpen zaken anders te bekijken en aan te pakken. Jeroen weet op een natuurlijke manier tot de kern van het probleem te komen. Hij heeft een pragmatische aanpak en is no nonsens. Hij hanteert krachtige en eenvoudige methodieken die je snel inzicht geven in je soms belemmerende eigen stellingen. Door die stellingen anders te bekijken wordt er een andere wereld voor je geopend. Ik heb heel veel nieuwe inzichten over mezelf gekregen die mij nog dagelijks helpen om dingen anders aan te pakken dan vroeger".

Daniëlle Maasdam  - Country Manager Vasco Group

Klanten over Stuwkracht

"Tijdens de transitie van MT lid binnen een salesorganisatie naar General Manager van die organisatie heeft Jeroen mij begeleid. Als relatief jong persoon heb ik de kans gekregen deze stap te maken. Echter, een gezellig sociaal leven, net getrouwd en vader geworden, een Masterstudie en deze nieuwe zakelijke uitdaging kunnen het recept zijn voor problemen. Jeroen en ik hebben na een uitvoerige intake en input van mijn leidinggevende een plan uitgezet met duidelijke doelen waar ik wil staan na het traject en met een 360 graden feedback platform waarin de werkelijkheid wordt weergegeven zoals deze ervaren wordt binnen de organisatie. Inmiddels zijn we een half jaar verder, zit ik goed in mijn vel, zijn de resultaten boven verwachting en heb ik de energie om optimaal te genieten van mijn leven en de dingen die ik doe goed te doen!"

 

Alexander Wijnhoud – General Manager Netherlands & Export Walraven B.V.
 

"Jeroen heeft mij in de ontwikkeling richting hoger management begeleid in het groeiproces waarbij het vergroten van leiderschap skills centraal stond. Jeroen is persoonlijk en professioneel, hij weet als geen ander de juiste balans te vinden tussen de ontwikkeling van het individu en de ontwikkeling als leider. Het vergroten van het inzicht en de ontwikkeling sluiten goed op elkaar aan en maken daarmee de sessies bij Stuwkracht van zeer grote toegevoegde waarde voor mij, nu en in de toekomst."

Derk Groen - Group Manager Business Development Walraven Groep
 

"Vanuit eerdere functies en daar gevolgde trainingen heb ik Jeroen leren kennen als iemand die op een open, positieve en humorvolle wijze trainingen geeft. Ik heb een leiderschapscoachingstraject mogen volgen waarbij Jeroen op prettige en doeltreffende wijze theorie en praktijk met elkaar weet te verbinden. Vooral toepassen van de theorie op huidige situaties uit de praktijk maar ook uit het verleden komt ruimschoots aan bod, je kunt direct aan de slag tijdens een training/traject.

Toen ik bij Richemont in Amsterdam weer de mogelijkheid kreeg een leiderschaps & coachings traject te volgen kwam ik bijna als vanzelf bij Jeroen uit. De woorden die bij me opkomen zijn: terzake kundig, theorie en praktijk met elkaar verbinden, open, energiek en humorvol."

Frank van der Kleij - Bedrijfsleider / Operationeel manager Senseris

bottom of page